2022.11.20. Krisztus király vasárnapja

2022.11.20.

  1. Bibliaórára hívjuk a kedves Testvéreket november 23-án, a héten megszokottól eltérően szerdán este. A szentmise után a plébánia dísztermében várunk szeretettel minden régi és új érdeklődőt
  2. A karácsonyi pásztorjátékba általános- és középiskolás gyerekeket várunk. Az első próba ma délután 3 órakor lesz a plébánián. Buzdítsuk fiataljainkat a részvételre.
  3. November 26-án, szombaton, 15.00-tól Adventi családi délutánt szervezünk a plébánián, ahol közösen koszorút kötünk és mézeskalácsot sütünk. Az adventi koszorú kellékeinek beszerzése miatt a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni hivatali időben a plébániai irodában lehet az alapanyag költségeihez történő, koszorúnkénti 3.000 Ft hozzájárulás megfizetésével.
  4. November 27-én, advent első vasárnapján a 9 órai és a fél 11 órai szentmisék után csuhéból készített adventi, karácsonyi díszeket vásárolhatunk a templom hátsó részén Mészárosné Ilona népi iparművész alkotásai közül.
  5. November 29-én, kedden 17.00 órakor a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezésében Keresztes Dénes a KÉSZ elnökhelyettese beszélget Földi László titkosszolgálati szakértővel, és Simicskó István a KDNP frakcióvezetőjével Az orosz-ukrán háború következményei” címmel. A beszélgetés helyszíne a Vasutas Művelődési Ház (Toldi utca 23.)  Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható.
  6. Adventben hétfőtől péntekig roráté szentmisét mutatunk be reggel 6 órai kezdettel. A szentmisék után egy meleg teára nagy szeretettel várjuk a Testvéreket a templom bejárata mellett. A szombat reggel csak a héten eltemetett halottainkért lesz szentmise!
    1. Advent vasárnapjain az esti szentmisét követően Zenés áhítat lesz templomunkban, erre az alkalomra várjuk a kedves testvéreket. A vasárnap esti misék előtti vesperások az adventi időben elmaradnak.