2022.12.25. Urunk születése, karácsony

2022.12.26.

  1. Karácsony második napján vasárnapi miserendet tartunk templomunkban.
  2. Megjelent az ADOREMUS januári száma, amely magasabb összegbe kerül. A kispapok által szerkesztett GAUDETE folyóirat is kapható.
  3. December 30-án, pénteken az esti 6 órai szentmise keretében emlékezünk meg a 2018-ban elhunyt Dr. Seregély István érsek atyáról.
  4. Január elsején, Szűz Mária Istenanyaságának ünnepén, vasárnapi miserendet tartunk. Ez a nap parancsolt ünnep, misén való részvétel kötelező! Az esti szentmise előtt, fél 6-tól Vesperást imádkozunk.
  5. December 28-29-30-án (jövő hét szerdán-csütörtökön-pénteken) délelőtt 9:00 és 12.00 óra között ügyeletet tartunk a plébániai irodában.
  6. Köszönjük mindenki anyagi segítségét, amellyel eddig támogatta a templom fűtését. A tél végéig várjuk a további adományokat, hogy közösen tudjuk biztosítani szeretett templomunk otthonosságát.
  7. Megköszönjük mindazok munkáját, akik a hajnali szentmisék után kínált tea elkészítésében, az edények elmosogatásában vállaltak szolgálatot. Köszönjük az adventi zenés áhítat résztvevőinek színvonalas műsorait, kántor úr szervező munkáját. Megköszönjük a fenyőfák kivágását és beállítását végző férfiak és a takarításban serénykedő asszonyok, lányok munkáját. Plébániánk papjai és munkatársai nevében kívánunk minden kedves Testvérünknek boldog, békességes, a jó Istentől áldott karácsonyi ünnepeket!