2023.01.29. ÉVKÖZI IDŐ IV.VASÁRNAPJA

2023.01.30.

  1. Február 2-án, csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén szerzetesi hivatásokért imádkozunk. A szentmisék 7.00 és 18.00 órakor kezdődnek, a miséken gyertyát szentelünk.
  2. Ezen a napon a Máriapócsi bazilikában Szeretetláng találkozóra várják az érdeklődőket, amely 11 órakor szentmisével kezdődik.
  3. Február 3-án, pénteken, Szent Balázs püspök és vértanú ünnepén és a  jövő vasárnapi szentmisék végén Balázs-áldást végzünk.
  4. Február 4-én, szombaton 9 órától a karácsonyi fenyőfák bontására és templomtakarításra hívjuk a testvéreket. Szeretettel kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt, segítsen a templom rendbetételében.
  5. Útkereső fiataloknak, 16 éves kortól szervez hivatásgondozó lelkigyakorlatot a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Nyíregyháza-Nyírszőlősre február 24-26 között. Jelentkezni február 20-ig lehet dr. Törő András püspöki irodaigazgató úrnál. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható.
  6. Már jó előre hirdetjük, hogy a házasság hete keretén belül, ami február 13-19 között lesz, idén is sor kerül a jubiláns házaspárok megáldására. Az ünnepi mise febr. 18-án, szombaton lesz este 6 órakor. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodán, illetve emailben is lehet.
  7. A hét zárásaként a Sóstófürdői Vígadó melletti téren elimádkozzuk a házaspárok útját. Szeretettel várunk mindenkit, de különösen szívesen látjuk a templomunkban tavaly házasságot kötött párokat.