2023.02.05. ÉVKÖZI IDŐ V. VASÁRNAPJA

2023.02.06.

  1. Február 09-én, csütörtökön az esti mise után folytatódik a bibliakör. Nagy szeretettel hívjuk, várjuk a kedves testvéreket, akik tovább szeretnék elmélkedni a nyolc boldogság imaszakaszát.
  2. Február 11-én, szombaton, a Betegek Világnapján templomunkban kiszolgáltatjuk a betegek szentségét, amit azok vehetnek fel, akik időskorúak és súlyos, krónikus betegségben szenvednek. Szentséget felvenni szándékozók előtte végezzenek szentgyónást.
  3. Idén a házasság hete február 13-19 között kerül megrendezésre. Február 14-16 között a Szent Imre Gimnázium díszterem-kápolnájába Nagy Csaba családreferens atya hív minden érdeklődőt, korhatár nélkül. A részvétel regisztrációhoz kötött. Bővebb információ a hirdetőtáblán olvasható.
  4. Idén is sor kerül a jubiláns házaspárok megáldására. Az ünnepi mise febr. 18-án, szombaton este 6 órakor lesz. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodán, illetve e-mailben is lehet.
  5. A házasság hete zárásaként, a Sóstófürdői Vígadó melletti téren, február 19-én vasárnap 15:00 órától elimádkozzuk a házaspárok útját. Szeretettel várunk mindenkit, de különösen szívesen látjuk a templomunkban tavaly házasságot kötött párokat.
  6. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Nyíregyházi Csoportja a házasság hete programsorozathoz csatlakozva, február 14-én 17:00 órakor a plébánia dísztermében előadást szervez Gianna Beretta Molla (Szent Janka) életpéldája a házasságban és a családtervezésben címmel. Előadók Hollósy Tibor tanár, a Szent Janka imakör vezetője és Lukács Krisztina a Magyarországi Billings Központ vezetője.
  7. Február 15-én, szerdán, az esti 18 órai szentmise után a Serra Közösség szervezésében Bosák Nándor nyugalmazott püspök atya tart előadást: „Hit és Hivatás ” címmel a plébánia dísztermében. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  8. Február 16-án folytatódik a Férfiklub.