2017. 12. 24.

 ** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

ADVENT IV. VASÁRNAPJA

 

  1. December 24-én, délután 15 órakor kezdődik az ünnepi pásztorjáték plébániánk hittanos gyermekeinek előadásában. Utána, kb. 16 órától karácsony előesti szentmise a családosoknak, időseknek. Éjfélkor püspöki szentmisével ünnepeljük a mi Urunk, Jézus Krisztus megtestesülésének szent misztériumát, a karácsonyt.
  2. December 25-én és december 26-án, karácsony első és második napján, vasárnapi miserendet tartunk. Akik az éjféli misén áldoztak, azok karácsony napján, egy másik szentmisén is áldozhatnak.
    December 25-én a perselyadományokat a kispapok neveltetésére, képzésére gyűjtjük.
  3. Az ünnepek alkalmából az egyházi hetilapok dupla terjedelemben jelentek meg. Kérjük figyelmüket, mivel az áruk is változott. Megérkezett az ADOREMUS januári száma, valamint kispapjaink kiadványa a GAUDETE, továbbá az ÖRÖM-HÍR egyházmegyénk híreivel, programjaival. Vigyünk haza az újságokból, hogy minél több család értesüljön egyházunk hitéletéről.
  4. December 27-29-én (szerdától péntekig) a plébániai irodában ügyeleti rend szerint, a délelőtti órákban lesz ügyfélfogadás.
  5. December 31-én, Szent Család vasárnapján, a polgári év utolsó napján az este 18 órakor kezdődő hálaadó szentmise végén rövid szentségimádásban köszönjük meg az Úr Jézusnak az idei évben kapott kegyelmeket és kérjük továbbra is irgalmas szeretetét.

Plébániánk papjai és munkatársai nevében kívánunk minden kedves Testvérünknek boldog, békességes, Istentől áldott Karácsonyi Ünnepeket!  

Dicsértessék a Jézus Krisztus!