2018. 01. 07.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

URUNK MEGKERESZTELKEDÉSÉNEK VASÁRNAPJA

  1. Január 7-én, első vasárnap, délután 5 órától szentségimádást végzünk, kérve Istent, hogy áldja meg az újévben munkánkat, családjainkat.
  2. Vízkeresztet követően, a hagyományokhoz híven, lehetősége van minden családnak, hogy otthonukat az atyák megszenteljék, emlékeztetve arra, hogy az egész életünk, életterünk, a “Szent” -hez, Istenhez tartozik. Jelentkezni és időpontot egyeztetni a plébánia irodájában lehet.
  3. Katekumen foglalkozást tartunk pénteken 19 órától a plébánián, melyre még várjuk azoknak a 14. életévüket betöltött fiatalok és felnőttek jelentkezését, akik nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók.
  4. Egyházközségi Bált szervezünk 2018. február 9-én, pénteken a Kemence Csárdában. Bővebb tájékoztató és jegyvásárlás a plébániai irodában. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!
  5. Szeretettel kérjük azokat a fiatalokat, akik ebben az évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, hogy minél előbb jelentkezzenek a plébánián – függetlenül attól, hogy be van-e már jegyezve a polgári házasságkötésük időpontja.
    Februárban kezdődik a jegyesek házassági felkészítése kis csoportokban. Tisztelettel kérjük azoknak a segítségét is, akik tudnak a rokonságukban házasságra készülő fiatalokról, hogy apostoli lelkülettel, vagyis szelíden adják tudtukra a fiataloknak, hogy mennyire fontos a lelki felkészülés is a házasságra, és mi ezért kérjük tőlük a megfelelő időben történő jelentkezést. Várjuk azoknak a pároknak a jelentkezését is, akik tartós párkapcsolatban élnek és időpont nélkül házasságkötést terveznek.
  6. Szombaton este 18 órakor a Don-kanyarban elesett hősi halottainkért mutatunk be szentmisét.
  7. Örömmel hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy a Boldogasszony Zarándokvonat idén Nyíregyháza és Debrecen érintésével szállítja a zarándokokat a Pünkösdi Csíksomlyói Búcsúra. Bővebb tájékoztató az utazásról és a kedvezményekről honlapunkon és a plébánia irodájában kérhető!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!