2018. 01. 14.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

ÉVKÖZI II. VASÁRNAP

 1. Január 14-én, vasárnap fél 6-tól esti dicséretet, vesperást végzünk templomunkban.
 2. Kérjük, hogy akik házszentelést szeretnének kérni, jelentkezzenek a plébánia irodájában.
 3. A Férfi Klub tagjainak Az öröm címmel tart előadást Felföldi László plébános atya január 17-én, szerdán 19 órakor a plébánián. Továbbra is várjuk férfiak bekapcsolódását!
 4. Katekumen foglalkozást tartunk január 26-án, pénteken 19 órától a plébánián, melyre várjuk azoknak a 14. életévüket betöltött fiataloknak és a felnőttek jelentkezését, akik nincsenek megkeresztelve, illetve nem voltak elsőáldozók és bérmálkozók, de szeretnék mélyíteni hitüket és tudásukat!
 5. Egyházközségi bált szervezünk 2018. február 9-én, pénteken a Kemence Csárdába. Bővebb tájékoztató és jegyvásárlás a plébániai irodában. A bálra szeretettel várunk vidám és komoly műsorszámokat és tombolafelajánlásokat! Felajánlásaikat leadhatják a plébánián!
 6. Szeretettel kérjük azokat a fiatalokat, akik ebben az évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, hogy minél előbb jelentkezzenek a plébánián – függetlenül attól, hogy be van-e már jegyezve a polgári házasságkötésük időpontja.
  Február 23-24-én kezdődik a jegyesek házassági felkészítése kis csoportokban. Tisztelettel kérjük azoknak a segítségét is, akik tudnak a rokonságukban házasságra készülő fiatalokról, hogy apostoli lelkülettel, vagyis szelíden adják tudtukra a fiataloknak, hogy mennyire fontos a lelki felkészülés is a házasságra, és mi ezért kérjük tőlük a megfelelő időben történő jelentkezést. Várjuk azoknak a pároknak a jelentkezését is, akik tartós párkapcsolatban élnek és időpont nélkül házasságkötést terveznek.
 7. Január 21-én, vasárnap kezdődik a keresztények egyetemes imahete, az ÖKUMENIKUS IMAHÉT. A nyitóalkalom az evangélikus templomban lesz este 6 órai kezdettel.
 8. A Csíksomlyói Pünkösdi Búcsúba induló zarándokvonatra várjuk a jelentkezéseket a plébánián.
 9. A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Kollégium és Óvoda szeretettel várja az óvodai nevelés és az iskolai, gimnáziumi oktatás iránt érdeklődők jelentkezését. Bővebb tájékoztató az óvodában és gimnáziumban kérhető.
 10. Január 19-én, pénteken délután folytatódnak a hittanórák, majd az esti mise után BIBLIAÓRA lesz a plébánián.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!