2019. 02. 10.

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

ÉVKÖZI V. VASÁRNAP

 

1.        Egyházközségi bált szervezünk március 1-én, pénteken. Bővebb tájékoztató és jegyvásárlás a plébániai irodában. A bálra szeretettel várunk vidám és komoly műsorszámokat és tombolafelajánlásokat! Felajánlásaikat leadhatják a plébánián! Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, családokat, időseket, egyedül élőket!

2.        A Katolikus Nyugdíjas Egyesület szeretettel hív és vár új tagokat, akik nyitottak a keresztény értékekre és közösségi életre. A találkozókat minden hétfőn délután 2 órától a plébánia dísztermében tartjuk.

3.        Február 16-án, szombaton a Házaspárok útját járjuk végig. Gyülekező Sóstógyógyfürdőn a Székelykapunál 15 órakor. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk! 

4.        A csíksomlyói pápalátogatásra és a búcsúra is utazásokat szervezünk. Lehetőség van buszos és vonatos csoportos utazásra. Részletek a hirdetőtáblákon olvashatók. 

5.        Templomunkban elkezdődött a folyamatos szentségimádás, minden hétköznap reggeltől estig. Az Oltáriszentség az oldalkápolna márványoltárán van kihelyezve. Ha tehetjük, térjünk be rövid imádságra. 

6.        Február 10-én, vasárnap délután 16 órától szemlélődő ima a plébánián. 

7.        Már most szeretettel hívjuk fel a kedves testvérek figyelmét, hogy két hét múlva a katolikus iskolák számára gyűjtjük a vasárnapi perselypénzt. Egyházmegyénkben több iskola, óvoda működik, amelyek a katolikus értékrend szerinti nevelését. biztosítják a gyermekeink számára.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!