2019. 06. 16.

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

SZENTHÁROMSÁG VASÁRNAPJA

 

  1. Június 22-én, szombaton 10 órakor a debreceni Szent Anna-székesegyházban Palánki Ferenc megyéspüspök áldozópappá szenteli Sziklai Dávid diakónust. Sziklai Dávid újmiséjét június 29-én, szombaton 10.30-tól mutatja be templomunkban. Szeretettel várjuk a kedves híveket! Imádkozzunk érte, hogy Jézus Szíve szerinti pap lehessen.
  2. Az úrnapi körmenet előkészítéséhez június 22-én, szombaton 16 órára a plébánia udvarára hívjuk a férfiakat gally gyűjtéséhez. Vasárnap, az ünnep napján, reggel 6 órától a sátrak felállításához és díszítéséhez várunk segítőket. Várjuk továbbá a virág- és virágszirom felajánlásokat, melyeket leadni a sekrestyében lehet.
  3. Úrnapján, június 23-án, vasárnap 9 órakor kezdődik az ünnepi, püspöki szentmise körmenettel. Ebben a szentmisében ünnepli püspök atya pappá szentelésének 25 éves jubileumát. Vegyük ki részünket minél többen ennek a szép ünnepnek előkészítésében.
  4. Gyermek-, ifjúsági- és családos tábort szervez egyházközségünk. Bővebb felvilágosítás és jelentkezés az egyházközség honlapján található.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!