2019. 06. 10.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Pünkösdvasárnap

  1. Június 9-én, vasárnap délután 16 órától Palánki Ferenc megyéspüspök egyházközségünk fiataljai számára kiszolgáltatja a bérmálás szentségét. Várunk mindenkit szeretettel.
  2. Pünkösdhétfőn reggel 7, 9, és este 6 órakor lesz szentmise.
  3. Június 10-én, pünkösdhétfőn bicikli túrát szervezünk Tokajba. Közös indulás 9.30-kor a templomunk elől.
  4. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Nyíregyházi Csoportja szervezésében június 11-én, kedden 19 órától előadást tart Lányi Béla verbita szerzetes a Fülöp-szigeteki misszióról a plébánia dísztermében. Minden érdeklődőt várunk szeretettel.
  5. Június 15-én, szombaton Kármel-összejövetel a plébánián 16.00-17.30 között.
  6. Június 15-én, szombaton jótékonysági hangversenyen lép fel a Cantemus Énekkar a Cukorbetegek Nyíregyházi Egyesülete szervezésében a társszékesegyházban.
  7. Június 16-án, vasárnap a 9 órai szentmise keretében lesz a Te Deum és egyházközségünk új képviselő-testületének ígérettétele.
  8. Június 23-án, Úrnapján 9 órakor kezdődik az ünnepi püspöki szentmise körmenettel. Ebben a szentmisében tartja Palánki püspök atya pappá szentelésének 25 éves jubileumát.
  9. Az úrnapi körmenethez hívjuk és várjuk az idén elsőáldozott gyermekeket. Virágszirom felajánlások szívesen fogadunk!
  10. Napközis- és gyermek-, ifjúsági- és családos tábort szervez egyházközségünk. Bővebb felvilágosítás és jelentkezés az egyházközség honlapján található.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!