2018. 12. 09.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

ADVENT II. VASÁRNAPJA

  1. Adventi hangversenyt tart templomunkban a Nyíregyházi Egyetem Gaudemus Kórusa december 9-én, vasárnap 17 órai kezdettel. A részvétel ingyenes. Szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket!
  2. A fiatal felnőtteket közös adventi ráhangoló délutánra várják a Segítő Nővérek rendházukba (Vörösmarty u. 11.) december 9-én, vasárnap. Gyülekező13.30-tól.
  3. Közös imádságra, tanulásra és Krisztusban való együttlétre hív minden élő istenkapcsolatra vágyat érző testvérünket a Nagyboldogasszonyról nevezett Világban Élő Kármelita Közösség december 10-én, hétfőn 17 órától a plébánia dísztermében.
  4. December 12-én, szerdán délelőtt Baba-Mama Klub foglalkozása, majd az esti szentmise után a Férfi Klub találkozója lesz.
  5. Advent hétköznapjain reggel 6 órai kezdettel RORÁTÉ szentmiséket végzünk. Örökösföldön csütörtökön és pénteken reggel tartunk ugyanígy szentmisét 6 órakor. Buzdítjuk a kedves Testvéreket, hogy minél többen vegyünk részt rajta. Hozzunk ennyi áldozatot Krisztusért és saját lelkünk üdvösségéért Az előző évekhez hasonlóan az idei adventi roráté szentmisék után hétfőtől péntekig reggelivel várjuk a hajnali szentmisére érkezett testvéreket a plébánia dísztermében. A reggelihez szívesen fogadunk élelmiszer felajánlást.
  6. Kihelyeztük a hátsó padsor mögé a „LEMONDÁSOK PERSELYÉT”, ahova azokat az adományokat várjuk, amelyeket gyermekek és felnőttek adventi önmegtagadásaik révén megtakarítanak, és önként felajánlják egy nemes célra, a hittanos gyermekeink javára.
  7. December 14-én, pénteken este 19 órakor templomunkban kerül megrendezésre a hagyományos karácsonyi városi hangverseny a Cantemus Kórus előadásában. Minden zenekedvelőt és érdeklődőt szeretettel várunk!
  8. A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház szkólája felvételt hirdet általános- és középiskolás fiatalok részére szertartásokon történő liturgikus énekszolgálatra. A templomi gyermekkórusba olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik tudnak és szeretnek énekelni. A próbákat péntekenként 17 órakor tartjuk a plébánián. A jelentkezők meghallgatása is a próbákon történik.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!