2020. 01. 05.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Urunk megjelenésének ünnepnapja

 

  1. Január 6-án, hétfőn vízkereszt ünnepe lesz. 7, 9, és 18 órai kezdettel lesznek szentmisék, melyeken vízszentelést végzünk
  2. Férfi Klub január 8-án, szerdán 19 órától a plébánián.
  3. Bibliaóra január 9-én, csütörtökön 19 órától a díszteremben.
  4. A szentségi felkészítők január 10-én péntektől folytatódnak a plébánián.
  5. Emlékhangversenyt és szentmisét tartunk Tarcai Zoltán karnagy emlékére január 12-én, vasárnap 16.30-as kezdettel templomunkban.
  6. A Serra Közösség folytatja az Eucharisztikus Kongresszus előkészületének jegyében korábban megkezdett előadássorozatát. Ezúttal Kálmán József atya, a debreceni Szent Család plébánosa tart előadást január 15-én, szerda este 19 órától a szentmise után a plébánia dísztermében. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  7. Egyházközségi bált szervezünk január 31-én, pénteken az Egészségügyi Főiskola Zilahy-termében, melyre 5500 Ft/ fő egységáron válthatóak jegyek. Kedvezményt 6 év alatti gyermekek részére biztosítunk. A bálra szeretettel várunk tombolafelajánlásokat, melyeket leadhatják a plébánián! Bővebb tájékoztatás, jelentkezés és jegyvásárlás január 6-tól a plébánia irodájában.
  8. Akik házszentelést szeretnének kérni, megtehetik azt a plébániai irodában vagy a sekrestyében.
  9. Szeretettel kérjük azokat a fiatalokat, akik ebben az évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, hogy minél előbb jelentkezzenek a plébánián – függetlenül attól, hogy be van-e már jegyezve a polgári házasságkötésük időpontja. Februárban kezdődik a jegyesek házassági felkészítése kis csoportokban és folyamatosan végezzük a foglalkozásokat. Várjuk azoknak a pároknak a jelentkezését is, akik tartós párkapcsolatban élnek és időpont nélkül, de házasságkötést terveznek.

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!