2019. 02. 17.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Évközi VI. vasárnap

 

1.        Egyházközségi bált szervezünk március 1-jén, pénteken. Bővebb tájékoztató és jegyvásárlás a plébániai irodában. A bálra szeretettel várunk vidám és komoly műsorszámokat és tombolafelajánlásokat! Felajánlásaikat leadhatják a plébánián! Szeretettel hívjuk a kedves testvéreket, családokat, időseket, egyedül élőket!

2.        A csíksomlyói pápalátogatásra utazásokat szervezünk. Lehetőség van buszos és vonatos utazásra. Részletek a hirdetőtáblákon olvashatók. A pápalátogatásra és a búcsúra is szervezünk utazásokat  

3.        A Keresztény Értelmiségek Szövetsége Nyíregyházi Csoportja hívja február 19-én, kedden 18 órakor tartandó rendezvényére a híveket, ahol Roma Ádám, a Petőfi Sándor Általános Iskola tanára az „Etikus internethasználatra nevelés”-ről tart előadást, amire mindenkit szeretettel várnak.

4.        Február 21-én, csütörtökön 19 órától a plébánián bibliaórát tartunk.

5.        Már most szeretettel hívjuk fel a kedves testvérek figyelmét, hogy jövő héten a katolikus iskolák számára gyűjtjük a vasárnapi perselypénzt. Egyházmegyénkben több egyházi iskola, óvoda működik, melyek biztosítják a gyermekeink katolikus értékrend szerinti nevelését.

6.        Templomunkban elkezdődött a folyamatos szentségimádás, minden hétköznap reggeltől estig. Az Oltáriszentség az oldalkápolna márványoltárán van kihelyezve. Ha tehetjük, térjünk be rövid imádságra.

7.        Március 1-jén, pénteken 16 órától a Nyíregyháza-Városi Református Egyházközség Gyülekezeti termében ökumenikus istentiszteletet tartanak az Ökumenikus Világnap alkalmából, melyre mindenkit nagy szeretettel várunk.

8.        Március 24-én, vasárnap a jubiláns házasokat áldják meg a 18 órai szentmise keretében. Jelentkezni a plébánián lehet.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!