2019. 11. 24.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Krisztus Király vasárnapja

 

  1. November 24-én, vasárnap országos gyűjtést szerveznek a Katolikus Karitász javára. Kérjük a kedves Hívek nagylelkű adományait!
  2. November 24-én, vasárnap délután 15 órától elkezdődnek a pásztorjáték próbái. Kérjük a szülőket, biztassák és támogassák gyermekük részvételét.
  3. Advent első vasárnapján, mely az idei évben december 1-jére esik, új egyházi év kezdődik, az 2019/20-as.
  4. Adventi készületet tartunk családok számára, ahol adventi koszorúkat készítünk november 30-án, szombaton 16 órától a plébánián. A részvétel regisztrációhoz kötött. Egy koszorú elkészítésének önköltsége 1500 Ft. Az elkészült koszorúkat december 1-jén, advent első vasárnapján a szentmisék keretében áldjuk meg. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.
  5. Advent vasárnapjain, este 7 órától adventi áhítatot tartunk templomunkban. December 1-jén a „Legkedvesebb megváltó” címmel Szerdahelyi Pál, Karmanóczki Attila és Gyöngyössy-Szabó Viktor Gábor hangversenyét hallhatjuk.
  6. Tájékoztatjuk a Testvéreket, hogy templomunkban a szentmisék előtt és közben gyónási lehetőséget biztosítunk.
  7. Adventben minden hétköznap rorate szentmisét tartunk reggel 6 órakor. A szentmisék után szeretettel várunk mindenkit egy szerény reggelire a plébánián. A vendéglátáshoz minden adományt és segítséget szívesen fogadunk.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!