A bizalom zarándoklata – Taizébe zarándokolni vágyók jelentkezését várják a Segítő Nővérek

Taizébe szerveznek autóbuszos zarándoklatot 2020. április 4-13. között nyíregyházi indulással a Segítő Nővérek, akik az alábbi utazási felhívással fordulnak az utazás iránt érdeklődőkhöz.

Nyíregyházáról 2020. április 4-án korán reggel indul a busz. Budapesten áll meg további utasok felvételére. (Az út hossza és az előírások miatt nem tudunk több felszállási megállót beiktatni.) Visszaérkezés Nyíregyházára 2020. április 13-án, délután.

Az utazás költsége 50.000 Ft/fő.

Taizében a szállásért és napi háromszori étkezésért (7-10 € / nap) a helyszínen fizetjük. Szállás faházakban, hálózsákban. Amennyiben bármilyen ételérzékenységed, gyógyszerérzékenységed vagy más egyéb egészségügyi problémád van, feltétlenül jelezd.

Mivel az utazás zarándoklat lesz, és a Szent Három Nap elcsendesedést is jelent, a program szerinti napirend kereteiben azt kérjük, hogy a mobiltól a kint tartózkodás ideje alatt szakadj el. (Taizéban van értékmegőrző, ahol a telefont le lehet adni, és este, ha nagyon szükséges haza tudsz telefonálni.) Egyéb technikai kütyüket ne hozz magaddal, mert egyszerűbb, ha nem kell vigyázni rá.

Minden további kérdésetekre szívesen válaszolok, keressetek!

Az utazás örömében: Tomka Magdi Segítő Nővér (Tel.: 30 510-9938 Mail: tomkamn@gmail.com)

A készület ráhangolódásaként ajánljuk a lenti linken elérhető filmet, és a taizéi honlapot J
Film – Taizé / Video: Egy hét Taizében (15perc)
https://www.taize.fr/hu_article6586.html
https://www.taize.fr/hu_article15335.html