Családtervezés egyszerűen – előadás a Billings Módszerről február 12-én a plébánián

Családtervezés egyszerűen – a Billings Ovulációs Módszerrel: a keresztény házasságról, szerelemről, szexualitásról és a családtervezés tudományos módszeréről hallhatunk előadást a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébániájának dísztermében február 12-én, hétfőn 18 órától a Házasság hete rendezvénysorozat részeként.

A Billings Módszer egy ausztrál házaspár – Evelyn és John Billings – által kidolgozott természetes módszer, amely a XX. századi orvostudomány egyik legnagyobb felfedezése, a női önismeret fontos része és minden prevenció alapja. Lehetővé teszi a nőgyógyászati egészségi állapot figyelemmel kísérését és értékes információt nyújt a női test és a termékenységi ciklus működéséről. Az előadás minden nőnek és fiatal lánynak ajánlott.


A Billings Ovulációs Módszer a családtervezés tudományos módszere. Segítségével elérhető vagy elkerülhető a várandósság. Minden házaspárnak ajánlott, akik a termékenységet és a szexualitást Isten ajándékának tekintik, amelyet meg kell becsülni és meg kell őrizni.
Az előadást ajánljuk házasságra készülő fiataloknak, jegyeseknek, házaspároknak és velük foglalkozó szakembereknek (pedagógusok, lelkipásztorok, orvosok, hitoktatók, védőnők részére)!

Bővebb információk: billings.hu