Egyházközségi gyermek-, ifjúsági- és családos nyári tábor Nagyvisnyón júliusban

Gyermek-, ifjúsági és családos nyári tábort szervezünk egyházközségünk családjai számára Nagyvisnyón 2019. július 14-20. között. Jelentkezési határidő: június 21. 

Nagyvisnyó község Heves megyében, Szilvásváradtól 5 kilométerre, a Bükki Nemzeti Park területén, hegyekkel ölelt helyen, a Szilvás-patak mellett fekszik.

A tábor időpontja: 2019. július 14-20. Július 14-én, vasárnap este vacsorával nyitjuk a tábort és július 20-án, szombaton 10 óra után indulunk haza.

Tábor helye: Nagyvisnyó, Boróka Tábor. A tábor 150 férőhelyes.

A táborba 4. osztályos kortól lehet jelentkezni. A jelentkezők számára az utazást biztosítjuk.

Részvételi díj: A tábor teljes költsége 28.000 Ft/fő. Mivel ez az összeg nagy terhet jelenthet a családoknak, ezért plébániai és egyházmegyei segítséggel igyekszünk a költségek egy részét átvállalni. Így a résztvevőknek 20.000 Ft/fő hozzájárulást kell befizetni. A hittanosoknak és a családoknak igény szerint tudunk külön támogatást biztosítani.

A tábor résztvevőinek korosztályonként szervezzük a programokat: túra a Bükkben, lovaglás, csapatjátékok, számháború, foci, röplabda, mászófal, tábortűz…

Jelentkezési határidő: 2019. június 21.

Szülői megbeszélést a táborral kapcsolatban június 17-én, hétfőn 16.30 órától tartunk a plébánián.

Jelentkezni lehet IDE KATTINTVA a kitöltött és elküldött jelentkezési lapon! A jelentkezés 5 000 Ft/fő előleg befizetésével válik érvényessé. Az előleg befizetése a plébániai irodában vagy a hitoktatóknál történik.

Jelentkezni családok számára IDE KATTINTVA lehet.

 

@ Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház