Élőben a Szent István Rádió stúdiójából – Rózsafüzért imádkozott társszékesegyházunk férfi imacsoportja

A Szent István Rádió minden nap 18 órától rózsafüzér imádságot közvetít, felajánlva azt hallgatóinak imaszándékaira. Szeptember 15-én a Magyarok Nagyasszonya-főplébánia Szent Domonkos imacsoporja látogatott a rádió egri stúdiójába, ahol a dicsőséges rózsafüzért imádkozták, melyet az éteren keresztül élőben közvetítettek. Közös imádságuk IDE KATTINTVA meghallgatható.

“Ezúton fejezzük ki köszönetünket, hogy 2021. szeptember 15-én 18 órakor a Szent István Rádió egri stúdiójában plébániánk Szent Domonkosról nevezett férfi rózsafüzér-közössége tagjaiként – név szerint: Smid László, Rubóczky János, Hutai Gábor, Bodnár László, Zsatku László – elimádkozhattuk élő közvetítésben a dicsőséges rózsafüzért a hozzá kapcsolódó imaszándékokkal.

Elkísértek, s utunk során – velünk és értünk is – imádkoztak: Smid Lászlóné, Bodnár Lászlóné, valamint Zsatkuné Szabó Mónika.

Megható momentuma volt az estnek, hogy rögtön az ima után – még az események hatása alatt a süketszobában ülve – telefonos hívást kapcsolt be az operátor. A vonal túloldalán Katona István püspök atya az éppen elhangzott ima kapcsán örömét és köszönetét fejezte ki a közreműködőknek, és meghívott minket egy személyes találkozóra, hogy köszönetét így is kifejezze. Természetesen örömmel ígértük meg, hogy eleget teszünk nyugalmazott főpásztorunk kérésének, aki kiváló lelki- és szellemi egészségnek örvend.

Isten áldását kérve egyházközségünk tagjaira, imacsoportunk nevében:

Zsatku László
Szent Domonkosról nevezett rózsafüzér-közösség”

© Magyarok Nagyasszonya-főplébánia