2021. 01. 17.

 

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Évközi 2. vasárnap

 

  1. Február 1-től megváltozik a szombati szentmisék rendje. Az új miserend szerint szombatonként 7 óra 30 perckor kezdődik a reggeli mise, melyet egyházközségünk adott héten eltemetett halottjaiért mutatunk be.
  2. Aki az új esztendőben szeretne házat, lakást szenteltetni, jelezze szándékát a sekrestyében vagy a plébániai irodában.
  3. Tájékoztatjuk a kedves híveket, hogy a járványhelyzet miatt nincs lehetőség a sekrestyében irodai ügyek intézésére. Elhunytjainkért szentmiseszándék egyeztetésére a plébániai irodában van lehetőség munkanapokon 9.00-16.30 között.
  4. A vírushelyzet miatt idén az ökumenikus imahétnek nem lesznek közös alkalmai, de mindenkit arra bátorítunk, hogy a következő héten egyéni imádságaiban imádkozzon a keresztények egységéért.
  5. Palánki Ferenc megyéspüspök körlevélben hívta fel a figyelmet a védőoltás beadatásának fontosságára. A levélben mindnyájunkat arra buzdít, hogy „éljünk az oltás adta gyógyító lehetőséggel, hogy ne kelljen még több testvérünket elveszíteni, hanem tudjunk tovább haladni azon az úton, melyre a Gondviselő meghívott minket”. Püspök atya levele a honlapon és a hirdetőtáblán is olvasható.