2021. 04. 04.

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Húsvét vasárnapja

 

  1. Húsvéthétfőtől visszaáll a nagyhét előtti miserend a templomban: minden hétköznap este 6-kor a hívek részvétele nélkül szentmisét mutatunk be, melyeket egyházközségünk YouTube-csatornáján élőben közvetítünk.
  2. Egyelőre úgy tervezzük, hogy jövő vasárnap is itt, az udvaron lesznek a szentmisék a maihoz hasonló időpontokban: reggel 9, délelőtt 11, és este 6 órakor. Amennyiben menet közben lehetővé válik, hogy visszatérhessünk a templomba, úgy visszaáll a rendes vasárnapi miserend. Figyeljük az egyházközség internetes felületeit és a hirdetőtáblákat!
  3. A templom természetesen továbbra is nyitva van hétköznapokon reggel 7-től este 6-ig, vasárnap pedig 12 órától este 6-ig. Használjuk ki a lehetőséget az egyéni imádságra.
  4. Jövő vasárnap (04.11.) lesz az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Örökösföldön 11 órakor kezdődik az ünnepi, búcsúi szentmise, amelyet Csordás Gábor plébános atya mutat be.
  5. Köszönjük mindenki közreműködését az idei rendkívüli ünnep megszervezésében, a tábori misék előkészítésében. Köszönjük az adományokat a templom díszítésére, a díszítőknek is köszönjük az áldozatos munkát. Köszönjük a Temetkezési Vállalatnak a húsvéti gyertyát.
  6. Emlékeztetjük a Kedves Testvéreket, hogy lehetőségük van adójuk 1 + 1 % – át a Magyar Katolikus Egyház, valamint egyházközségünk alapítványa javára felajánlani. Egyházunk technikai száma: 0011. Alapítványunk adószáma megtalálható a templom hátsó perselyénél, illetve a honlapunkon. A felajánlásokat előre is köszönjük!
  7. A szentmisék után igény szerint pászkaszentelést tartunk.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus!