2021. 09. 12.

** EGYHÁZKÖZSÉGI HIRDETÉSEK **

Évközi XXIV. vasárnap

  1. Vasárnap, az esti szentmise előtt 17.30-kor zsolozsmára, közös esti imádságra várjuk a testvéreket.
  2. Felhívjuk a Kedves Testvérek figyelmét, hogy szeptember második felétől újra indulnak plébániánk közösségi csoportjainak találkozói. Bibliaórát szeptember 30-tól a hónap páros csütörtökein, az esti mise után tartunk, a Férfi Klubban október 6-tól kezdődően a hónap első szerdáján találkozunk a férfiakkal.
  3. Október 1-től péntek esténként újra indítunk katekumen csoportot azon felnőttek számára, akik szeretnének megkeresztelkedni vagy a többi bevezető szentségben részesülni. Jelentkezni a plébánia hivatalban vagy az atyáknál lehet. Az aktuális időpontokról és programokról hirdetéseinkben és a honlapunkon tájékozódhatnak.
  4. Templomunk ifjúsági szkólája is megkezdte próbáit a plébánia zenetermében. Soltész Béla karnagy péntekenként várja a leendő és régi szkólásokat 7 évestől 18 évesig!
  5. A szentségek vételére, elsőáldozásra és bérmálkozásra felkészítő plébániai hittanórák októberben kezdődnek, illetve folytatódnak, továbbra is a péntek délutáni idősávban. A gyermekek beíratására a hitoktatóknál, illetve a plébániai irodában van lehetőség. További részletek a honlapunkon találhatók.
  6. Befejeződtek templomunk déli harangtornyának átalakítási munkálatai, melynek legfelső emeletén egy kilátót alakítottak ki. A harangtorony szeptemberben vasárnap délutánonként látogatható, a feljáró ajtaját nyitva tartjuk. Egyéb időpontokban a sekrestyésnél kell jelezni a látogatási szándékot, aki nyitja-zárja majd a torony ajtaját. Bátorítjuk a Kedves Testvéreket, aki teheti, sétáljon fel, tekintse meg fentről a belváros panorámáját!

Dicsértessék a Jézus Krisztus!