Egyházközségi Hirdetés

2022. 09. 25.

Évközi XXVI. vasárnap

 

  1. Szeptember 29-én, a 18 órakor kezdődő szentmisét Bosák Nándor ny. püspök atya mutatja be a békéért imádkozva. A misét közvetíti a Mária Rádió.
  2. Október 1. és november 20. között népszámlálás lesz hazánkban. „Aki megvall engem az emberek előtt, én is megvallom mennyei Atyám előtt!” E szentírási idézet szellemében kérünk mindenkit, hogy öntudatosan valljuk meg hitünket. Buzdítsuk erre családtagjainkat, ismerőseinket és munkatársainkat is!
  3. Október 1-én, szombaton Rómában diakónussá szentelik Csapó Mártont, egyházközségünk papnövendékét.  Imádkozzunk érte!
  4. Október 6-án, az örökösföldi templomban a karmelita közösség szervezésében RÓZSAESŐ IMAEST lesz 17.30-tól. Bővebb tájékoztatás a hirdetőtáblán olvasható. Mindenkit szeretettel várnak.
  5. Egyházközségünk és templomunk búcsúünnepe október 8, Magyarok Nagyasszonya. Ezen a napon egész napos szentségimádást végzünk, melyre várjuk közösségek, csoportok jelentkezését. Az idősávokra feliratkozni a sekrestyében lehet.
  6. Az ünnepi templombúcsúi misét délelőtt 10 órakor tartjuk, utána egyházközségi családi napra várunk mindenkit! Mivel ebédre is várjuk a résztvevőket, a részvétel regisztrációhoz kötött, jegyek szeptember 19-től a sekrestyében és a plébánián vásárolhatók. A jegy ára 400,- Ft.
  7. A Neokatekumen Közösség katekézis-sorozatot kezd október 10-től a Főplébánia dísztermében. Hetente két alkalommal tanulhatunk hitünkről, mélyíthetjük istenkapcsolatunkat. Várunk minden hívő és még hitét kereső embert. Bátran ajánljuk azoknak az ismerőseinknek, akik keresik Istent az életükben! Az első alkalom október 10-én kezdődik este 7 órakor.