Köszönjük a nagylelkű támogatásokat!

Az alábbiakban Felföldi László atya, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház plébánosa köszönetnyilvánítását adjuk közre.

Kedves Testvéreink!

A koronavírus járvány miatt 2020. március 22. óta határozatlan ideig szünetel a nyilvános liturgiák tartása a templomokban. Ebben a mindannyiunk számára nehéz, embert próbáló időszakban a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban szolgáló atyák folyamatos lelkipásztori szolgálatot látnak el, plébániánk irodája pedig a halaszthatatlan hivatali ügyek intézését végzi. 

Egyházközségünk képviseletében ezúton szeretném kifejezni köszönetemet egyházközségünk híveinek, akik nagylelkű anyagi támogatásukkal a nyilvános liturgiák szünetelése idején is hozzájárulnak plébániánk zavartalan működtetésének biztosításához.

Imádkozzunk a mi Urunkhoz, Istenünkhöz, hogy erősítse bennünk a hitet, a bizalmat és a segítő szeretetet embertársaink iránt, mert jelen helyzetünkben győzni csak együtt, családban, közösségben és emberségben lehet.

Felföldi László
plébános

A járványügyi vészhelyzet idején a hívek felajánlásaikat, adományaikat a Magyarok Nagyasszonya-plébánia bankszámlájára küldhetik. Bankszámlaszám: 11100702-19860156-36000001.

2020-ban is rendelkezhetünk személyi jövedelemadónk 1+1%-ról. Tisztelettel kérjük, hogy személyi jövedelemadója első 1%-ával a Nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya Alapítványt támogatni szíveskedjen. Adószámunk: 18793194-1-15.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar felhívásához társulva pedig kérünk minden katolikusnak keresztelt embertársunkat, hogy személyi jövedelemadója második 1%-ával a Magyar Katolikus Egyház célkitűzéseit támogassa! Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatán a MAGYAR KATOLIKUS EGYHÁZ technikai számát (0011) feltűntetni szíveskedjen!

© Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház