Társszékesegyházunk is csatlakozik a világméretű szentségimádáshoz november 24-én

A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház is csatlakozott ahhoz a világméretű szentségimádáshoz, melyet november 24-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén tartanak szerte a világon. A 2020-ban Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a szervezők célja a szentségimádással, hogy együtt dicsőítsük az Oltáriszentségben jelen lévő Krisztust szerte a világon és meghaladjuk a 2017-es szentségimádási lánc létszámát. Akkor 18 országban, 840 helyszínen harmincezren imádkoztunk az Oltáriszentség előtt.

 


Ha Jézus a Te Királyod is, akkor tarts velünk! Segíts a szentségimádás létrejöttében a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban, ahova Téged is nagy szeretettel várunk! Jelentkezz a corpusdomini.iec2020.hu oldalon, hogy a szervezők
lássák, milyen sokan vagyunk egy-egy helyszínen és láthassák, hogy elérjük-e a 30000 főt. A társszékesegyházban meghirdetett kezdési időpont 17 óra.

 

Találkozzunk november 24-én az Oltáriszentség előtt a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban vagy ki-ki a maga templomi közösségében!

© Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház