Világméretű szentségimádáshoz csatlakozik templomunk Úrnapja szombatján

Június 13-án, Úrnapja szombatján ismét világméretű szentségimádásra buzdít a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezőbizottsága. A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház is a szentségimádás regisztrált helyszínei között található, ahol a hívek már reggel 7 órától bekapcsolódhatnak a közös imádságba, 17 órától pedig vezetett szentségimádást tartanak.

Jézus mondta: „Aki megvall engem az emberek előtt, azt én is megvallom mennyei Atyám előtt”. 2021. szeptemberében rendezik Budapesten az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, amelynek egyik fő célja épp a tanúságtétel Isten szeretetéről. Addig is a világ ezernyi templomában az Oltáriszentség előtt vagy otthonainkban imádkozzunk egymásért egy órát 2020. június 13-án, Úrnapja szombatján. A kezdeményezéshez csatlakozni és regisztrálni a corpusdomini.iec2020.hu oldalon lehet.

A NEK szervezői azt kérik, hogy legyen ez a világméretű szentségimádás az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készületünk következő állomása, s éljük át újra Isten megújító szeretetét!

© Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház