Világméretű szentségimádáshoz csatlakoztunk

Krisztus Király főünnepének előestéjén, november 21-én ismét világméretű szentségimádásra buzdítja a híveket a NEK szervezőbizottsága, melyhez egyházközségünk is csatlakozott. A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház is a regisztrált helyszínek között található, ahol délután 16 órakor kezdődik vezetett, majd pedig csendes szentségimádás, melyhez akár személyesen, akár otthonainkból virtuálisan is lehet kapcsolódni.

Jézus mondta: „Aki megvall engem az emberek előtt, azt én is megvallom mennyei Atyám előtt”. 2021 szeptemberében rendezik Budapesten az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, amelynek egyik fő célja a tanúságtétel Isten szeretetéről. Addig is 2020. november 21-én, Krisztus Király főünnepe előestéjén imádkozzunk egymásért a világ ezernyi templomában az Oltáriszentség előtt vagy otthonainkban. A kezdeményezéshez csatlakozni és regisztrálni IDE KATTINTVA LEHET.

A NEK szervezői azt kérik, hogy legyen ez az alkalom az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készületünk következő állomása, s éljük át újra Isten megújító szeretetét!

© Magyarok Nagyasszonya Egyházközség