Világméretű szentségimádásra lehet regisztrálni november 23-ig – A társszékesegyház is a helyszínek között

A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melyben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve arra kérnek a szervezők, hogy imádkozzunk együtt egy órát az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus Krisztus előtt 2019. november 23-án, szombaton, Krisztus Király ünnepének előestéjén a világ minden részén, hogy minden nemzet egy közösséget alkosson!

Az immár harmadik alkalommal megrendezendő kezdeményezésben arra hívják és bátorítják a híveket, hogy “minél többen kapcsolódjunk be a szentségimádásba, gyűljünk össze minden országban, ezernyi templomban, hogy meglássuk Jézust, a láthatatlan Isten képmását, és imádkozzunk mindazokért, akik még nem találkoztak vele.”

A Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház már regisztrált helyszínként található meg a Eucharisztikus Kongresszus honlapján IDE KATTINTVA.

Fenti hivatkozásra kattintva név és E-mail cím megadásával lehet regisztrálni a részvételi szándékot a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház helyszínen 2019. november 23-án, szombaton 17 órakor megrendezendő, egy óra időtartamú szentségimádáshoz.

A tavalyi világméretű szentségimádáshoz 40 országból több mint negyvenezren csatlakoztak, akik úgy nyilatkoztak, hogy hatalmas erőt adott számukra az a tudat, hogy világszerte egyszerre több tízezren ugyanúgy imádkoznak az Oltáriszentség előtt, mint ők!

 

 

 

© Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyház