Zarándoklat indul Napkorról Brenner János boldoggá avatási szertartására

2018. május 1-én Szombathelyen avatják boldoggá Brenner János vértanú papot, akit 1957. december 15-én, 26 évesen öltek meg az akkori hatalom képviselőinek parancsára hite és papsága miatt. A boldoggá avatási szertartásra zarándoklatot szervez a Napkori és Apagyi Római Katolikus Egyházközség. Jelentkezési határidő: március 4. 

Április 30-án (hétfőn) reggel indulunk és május 1-én (kedden) az esti órákban érkezünk haza. A zarándoklat költsége 40 fő esetén kb. 15.000- Ft/fő, mely magába foglalja az útiköltséget, szállást és reggelit. Ez az ár azonban a jelentkezők számától és szállástól függően változhat.
Csak végleges létszám esetén tudjuk a buszt és a szállást megrendelni és végleges összeget mondani. Ebben az időben, a május 1-i négynapos szabadnap miatt sok buszos kirándulás is lesz és a szálláslehetőség is korlátozott. Ezért a határidő sürget!
A jelentkezési határidő március 4. Csak megfelelő létszám esetén indul a busz.
Tervezett program: Zsida (vértanúság helye); Brenner János vértanú sírjának felkeresése és részvétel a boldoggá avatási szentmisén. Ha az idő engedi más programot is be tudunk építeni a programba.
Jelentkezni lehet 10.000- Ft. befizetésével Napkoron a plébánián és Juhász Mihálynénál (a sekrestyésnél); Apagyon Ignáczné Fejes Ildikónál (a sekrestyésnél). A plébános telefonszáma: 30/252-5055.