2022.11.13. Évközi XXXIII. vasárnap

2022.11.13.

  1. November 16-án, szerdán, a 18 órai szentmise után a Serra Közösség szervezésében Juhos Imre atya tart előadást: „A MINDVÉGIG ELMENŐ ISTENI SZERETET” Az eucharisztia lelkiségteológiai magyarázata címmel a plébánia dísztermében. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  2. November 17-én, csütörtökön 19 órától Férfi klub kezdődik a plébánia dísztermében. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
  3. A karácsonyi pásztorjátékba általános- és középiskolás gyerekeket várunk. Az első próba november 20-án vasárnap, délután 3 órakor lesz.
  4. Ma van a szegények világnapja. Foglaljuk szegényeinket különösképpen ma az imáinkba! A következő vasárnap a Karitász javára lesz a gyűjtés.
  5. November 26-án, szombaton, 15.00-tól Adventi családi délutánt szervezünk a plébánián, ahol közösen koszorút kötünk és mézeskalácsot sütünk. Az adventi koszorú kellékeinek beszerzése miatt a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni hivatali időben a plébániai irodában lehet az alapanyag költségeihez történő, koszorúnkénti 3.000 Ft hozzájárulás megfizetésével.