Egyházközségi Hirdetések

2023.02.12. ÉVKÖZI IDŐ VI. VASÁRNAPJA

  1. Idén is sor kerül a jubiláns házaspárok megáldására. Az ünnepi mise febr. 18-án, szombaton este 6 órakor lesz. Jelentkezni a sekrestyében vagy a plébánia irodán, illetve e-mailben is lehet még szerdáig.
  2. A házasság hete zárásaként, a sóstófürdői Vígadó melletti téren, február 19-én vasárnap 15:00 órától elimádkozzuk a házaspárok útját. Szeretettel várunk mindenkit, de különösen szívesen látjuk a templomunkban tavaly házasságot kötött párokat.
  3. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Nyíregyházi Csoportja a házasság hete programsorozathoz csatlakozva, február 14-én 17:00 órakor a plébánia dísztermében előadást szervez Gianna Beretta Molla (Szent Janka) életpéldája a házasságban és a családtervezésben címmel. Előadók Hollósy Tibor tanár, a Szent Janka imakör vezetője és Lukács Krisztina a Magyarországi Billings Központ vezetője.
  4. Február 15-én, szerdán, az esti 18 órai szentmise után a Serra Közösség szervezésében Bosák Nándor nyugalmazott püspök atya tart előadást: „Hit és Hivatás ” címmel a plébánia dísztermében. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
  5. Ugyancsak ezen a napon, az esti mise után Taizei imaórára várjuk   imádkozásra vágyókat a templomba.
  6. Február 16-án folytatódik a Férfiklub.