2023.03.26. NAGYBÖJT V. VASÁRNAPJA

2023.03.27.

  1. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Nyíregyházi Csoportja „Apaként egy Down-szindrómával élő gyerek családjában” címmel szervez előadást és beszélgetést március 28-án 18:00 órakor a Nyíregyházi Evangélikus Egyházközség gyülekezeti termében.  Az előadást tartja és a beszélgetést vezeti Kisari Károly a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke. Beszélgetőtársak: Ősz Tibor görögkatolikus parókus és Dr. Szécsi Attila főorvos. Részletek a hirdetőtáblán olvashatóak.
  2. A nagyböjti készület jegyében zajló lelki esték március 31-én, pénteken fejeződnek be templomunkban. A keresztút és a szentmise idején gyónási lehetőség lesz.
  3. Április 1-én, szombaton tartjuk a 30. Városi Keresztutat. A keresztút a Vasgyár utcai Szent Antal – kápolnától indul délután 2 órakor, és a temetőben ér véget.
  4. Április 15-én, szombaton Egyházközségi Jótékonysági Bált szervezünk Nyírszőlősön, a Verba Tanyán. A részvétel 15.000 Ft-ba kerül, mely magába foglalja a vacsorát az üdvözlő italt, valamint a zenei szolgáltatást. A rendezvényre 14 éven felülieket várunk. Szeretettel kérünk tombola nyeremény felajánlásokat. A bál bevételét templomunk felújítására fogjuk fordítani.  Jegyek a plébánián vásárolhatóak, péntekenként 9.00-19.00 között. Érdeklődni Gaga Zsuzsánál lehet, vagy a plakáton lévő telefonszámon.