2024.05.05. Húsvét VI. vasárnapja

2024.05.05.

  1. Szeretetláng imatalálkozó lesz a társszékesegyházban május 7-én, kedden 17 órától. Közös ima, szentmise és előadás lesz a program. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
  2. Bibliakört tartunk május 9-én, csütörtökön este 7 órától a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  3. Debrecenben május 10-én lesz az egyházmegyei bál. Püspök atya vár mindenkit az örömteli együttlétre. Bővebb információ a honlapon olvasható.
  4. A Kertvárosi Fatimai templom búcsúünnepét május 13-án tartják. Ezzel az alkalommal elkezdődnek az engesztelések. A szentmisét Bosák Nándor püspök úr celebrálja. Kapcsolódjunk be minél többen az imaalkalmakban!
  5. Az „Orgonák éjszakája” Filharmónia rendezvény keretében délutáni hangverseny lesz a társszékesegyházban pünkösd szombatján (május 18-án) 14:00 órától. Lesz kamarazene és szóló muzsika, valamint hallhatjuk a 120 éves Angster orgona hangjait. A belépés ingyenes, adományokat szívesen fogadunk az orgona karbantartására és felújítására.
  6. Pünkösdvasárnap a 10:30-kor kezdődő szentmise keretében Palánki Ferenc püspök atya kiszolgáltatja egyházközségünk felkészült fiataljainak a bérmálás szentségét. Imádkozzunk a szentséget felvenni készülő fiatalokért!
  7. Pünkösdhétfőn egyházközségi családi napot szervezünk plébániánkon. A program 9 órakor szentmisével kezdődik itt a templomban, utána a plébánia udvarán folytatódik. Jelentkezni ebédjegy megvásárlásával lehet, melynek ára 500 Ft. Az ebédjegyet megvásárolni munkaidőben, a plébánia irodájában, a sekrestyében és vasárnap minden szentmise után itt a templomban lehet. Kávét és sört lehet majd vásárolni a helyszínen. Kérjük, hogy vizet/üdítőt és poharat mindenki hozzon magával. Minden korosztályt szeretettel várunk.