2023.10.08. Magyarok Nagyasszonya főünnepe

2023.10.08.

  1. Hálás szívvel köszönjük meg a Gondviselő Istennek, hogy megengedte és lehetőséget adott templomunk külső megújulására. Köszönjük a kormány és az egyházmegye támogatását, köszönjük mindenki adományát a felújításhoz. Köszönjük azok támogatását is, akik egész évben adományaikkal segítik templomunk fenntartását, a közösségi programok szervezését.
  2. Október hónapban a hétköznapi szentmisék előtt 17.15-től rózsafüzért imádkozunk, vasárnaponként pedig vesperást.
  3. Elkezdődött az elsőáldozásra, és a bérmálkozásra készülő fiatalok hittan órája a meghirdetett időpontokban, pénteken 15-18 között. Még van lehetőség jelentkezni.
  4. Plébániai ifjúsági hittanra hívjuk a középiskolásokat, illetve akik előző években bérmálkoztak péntekenként 18.00 órától.
  5. Október 12-én, csütörtökön az esti mise után Juhos Imre atya az újra induló Bibliakörbe várja az érdeklődő kedves Testvéreket.
  6. Október 13-án, a Kertvárosi Templomban ez év utolsó fatimai engesztelő imaalkalmára kerül sor. A szentmise főcelebránsa Palánki Ferenc püspök atya lesz. Nagy szeretettel várják a Testvéreket.
  7. Október 17-én 17.00 órától a KÉSZ Nyíregyházi Csoportjának szervezésében Fekete András görögkatolikus parókus tart előadást …,,hogy művelje és őrizze.”Teremtésvédelem címmel a Szent Imre Katolikus Gimnázium dísztermében.
  8. Október 19-én a Kertvárosi római katolikus templomban John Baptist Bashobora atya gyógyító imaszolgálatot végez és szentmisét mutat be. Bővebb információ a hirdetőtáblán, a plakáton.