2024.03.31. Húsvétvasárnap

2024.03.31.

  1. Megköszönjük mindazok munkáját, szolgálatát, akik a Húsvéti ünnepek alatt szolgálatukkal hozzájárultak a szent napok minél méltóbb megünnepléséhez, részt vettek templomunk takarításában! Isten fizesse meg jóságúkat!
  2. Húsvéthétfőn is vasárnapi miserend lesz templomunkban.
  3. Húsvét második vasárnapján, az Isteni Irgalmasság Vasárnapon, az Örökösföldön 11.00 órakor kezdődik az ünnepi, búcsúi szentmise. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  4. Megérkeztek a keresztény sajtó újságjai, amelyek az ünnepre dupla számban jelentek meg. Kérjük, hogy figyeljünk rá a fizetésekor.
  5. Az idén is lesz egyházközségi bál. Április 13-án, szombaton, a Nyírszőlősön lévő Verba tanyán tartunk. A részvétel 15.000Ft/fő, mely tartalmazza a vacsora árát. Tombola felajánlásokat elfogadunk, valamint van lehetőség támogatójegyet is vásárolni 2000,- 5000,- illetve 10000,- Ft értékben, amellyel a vetítőrendszer fejlesztését szeretnénk megvalósítani. Jegyek a plébánián péntekenként 9.00-19.00 között megvásárolhatóak.
  6. Emlékeztetjük a Kedves Testvéreket, hogy lehetőségük van, adójuk 1 + 1 % – át, a Magyar Katolikus Egyház, valamint Egyházközségünk alapítványa javára felajánlani. Egyházunk technikai száma: 0 0 1 1. Az alapítványunk Nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya Alapítvány néven szerepel a tavalyi évtől, de az adószáma nem változott. Alapítványunk adószáma megtalálható a hátsó perselynél. A felajánlásokat előre is köszönjük!
  7. A plébánia papsága és dolgozói nevében Istentől áldott, kegyelmekben bővelkedő ünnepet kívánunk.