2024.04.07. Isteni Irgalmasság vasárnapja

2024.04.08.

  1. Ebben az évben Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepét április 8-án, hétfőn tartjuk. Reggel 7 órakor és este 6 órakor lesznek szentmisék. Az esti ünnepi mise keretében tartjuk a veszélyben lévő magzatok Lelki Örökbefogadásának ígérettételét. Ebben az imamozgalomban konkrét személyek arra kötelezik el magukat, hogy 9 hónapon át, minden nap imádkoznak egy veszélyben lévő magzatért, illetve a családi környezetéért, hogy ott szeretetben és elfogadva nőhessen fel. Bátorítunk mindenkit, hogy minél többen kapcsolódjanak be az imamozgalomban.
  2. Egyházközségi bál lesz április 13-án, jövő hét szombaton, Nyírszőlősön a Verba tanyán. A részvétel 15.000Ft/fő, mely tartalmazza a vacsora árát. Az idei bál bevételéből a vetítőrendszer fejlesztését szeretnénk megvalósítani. Szeretettel kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségükhöz mérten tombola nyeremények felajánlásával, támogatójegyek vásárlásával, melyek 2000,- 5000,- illetve 10000,- Ft értékben kaphatóak, támogassák ezt a fejlesztést. Belépőjegyek és támogatójegyek vásárolhatóak a szentmisék után a sekrestyében valamint hétköznapokon a plébánia irodájában. A tombolanyeremény felajánlásokat a plébániára várjuk szeretettel.
  3. A SERRA imaközösség előadást szervez április 17-én, szerdán az esti misét követően a plébánia dísztermében. Ide várják a Bibliakör tagjait is! Az előadás témája: Jézus feltámadásának lelkiségteológiai értelmezése. Az előadó: Juhos Imre atya le. Mindenkit szeretettel várnak!