2023.10.01. Évközi XXVI. vasárnap

2023.10.02.

  1. Október hónapban a hétköznapi szentmisék előtt 17.15-től rózsafüzért imádkozunk. Vasárnaponként vesperást végzünk.
  2. Október 02-án 19.00 órától újraindul a neokatekumenális közösség katekézise plébániánkon. Minden hétfőn és csütörtökön a plébánia hittantermébe várják az érdeklődőket.
  3. Október 5-én, csütörtökön az esti szentmisében papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk. Előtte szentségimádást és rózsafüzér ájtatosságot végzünk.
  4. Október 6-án, elsőpénteken templomunkban egész napos Szentségimádást tartunk. A szentmisék után elimádkozzuk a Jézus Szíve Litániát.
  5. Japán est lesz templomunkban. Október 6-án az esti misét követően 19 órakor hangverseny lesz, amelyen közreműködnek egy Japán iskola zenei tagozatának növendékei és a Cantemus Fiúkórus.
  6. Elkezdődött az elsőáldozásra, és a bérmálkozásra készülő fiatalok hittan órája a meghirdetett időpontokban, pénteken 15-18 között.
    Még van lehetőség jelentkezni.
  7. Plébániai ifjúsági hittanra hívjuk a középiskolásokat, illetve akik előző években bérmálkoztak péntekenként 18.00 órától.
  8. Magyarok Nagyasszonya ünnepén tartjuk templomunk búcsúünnepét.  Október 8-án, vasárnap, a délelőtt 10:30-as ünnepi szentmisét Palánki Ferenc püspök atya celebrálja, ekkor áldja meg a kívülről megújult templomot. A mise után ünnepélyesen elhelyezzük a plébánia mellett épülő egyházmegyei rendezvényközpont alapkövét. Kérjük, hogy aki teheti, egy-egy tálca süteménnyel járuljon hozzá a templom körüli vendéglátáshoz.