2023.11.26. KRISZTUS, A MINDENSÉG KIRÁLYA

2023.11.26.

  1. Taizé imaóra várjuk templomunkban a testvéreket november 29-én este 7 órakor.
  2. Adventi családi délutánt szervezünk a plébánián December 2-án, szombaton, 15:00 órától, ahol közösen koszorút kötünk, mézeskalácsot sütünk, és gipsz karácsonyfadíszeket festünk. Az adventi koszorú kellékeinek beszerzése miatt a programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a plébániai irodában vagy a misék után a sekrestye előtti asztalnál lehetséges az alapanyag költségeihez történő, koszorúnkénti 4.000 Ft hozzájárulás megfizetésével.
  3. A karácsony közeledtével templomunk méltó ünnepi díszítéséhez fenyőfa felajánlásokat szívesen fogadunk.
  4. A pásztorjáték próba vasárnap (ma) délután 3 órakor kezdődik a plébánián. Várjuk egyházközségünk fiataljait, akik szívesen szerepelnek benne. Az előadás szenteste délutánján 3 órakor kezdődik.
  5. Adventben hétfőtől péntekig roráté szentmisét mutatunk be reggel 6 órai kezdettel. A szentmisék után egy meleg teára szeretettel várunk mindenkit a templom bejárata mellett. Szombaton reggel a héten eltemetett halottainkért lesz szentmise fél 8-kor. Aki a hajnali miséken szívesen vállal felolvasást, kérjük, jelentkezzen a sekrestyében.
  6. Advent vasárnapjainak estéjén zenés áhítat lesz templomunkban, amely alkalmakra mindenkit szeretettel várunk.
  7. Rövidesen itt az év vége. Kérjük, hogy aki még nem fizette be az idei egyházi hozzájárulást (régi nevén egyházi adó), tegye meg, hogy közösen biztosítani tudjuk a templom és a plébánia fenntartását!
  8. A hideg időre való tekintettel beindítottuk a templom fűtését. Mivel továbbra is drága a gáz, kérjük ehhez a Testvérek hozzájárulását. Előzetes számításaink szerint elég lenne, ha mindenki vasárnaponként 500 Forinttal többet adna a perselybe a szokott összeg fölött. Így közösen tudnánk biztosítani szeretett templomunk otthonosságát.