2023.01.01. ÚJÉV SZŰZ MÁRIA, ISTEN ANYJA

2023.01.02.

  1. Csütörtökön 17 órától papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk a Serra közösség vezetésével.
  2. Január 6-án, pénteken, URUNK MEGJELENÉSE, VÍZKERESZT ünnepe lesz, minden szentmise elején vízszentelést végzünk, hogy a kedves testvérek otthonaikba hazavihessék a megáldott vizet. A szentmisék reggel 7,  9 és este 18 órakor kezdődnek. Az esti ünnepélyes szentmisére várjuk a ministránsokat és az akolitusokat! Örökösföldön 18 órakor ünnepi szentmisét végzünk. Ezen a napon a hívek számára kötelező a szentmisén való részvétel. Plébánia irodája ezen a napon zárva tart.
  3. A házszentelésekre a sekrestyében és a plébánia irodájában lehet jelentkezni.
  4. Kérjük azokat a fiatalokat, akik ebben az évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, hogy minél előbb jelentkezzenek a plébánián – függetlenül attól, hogy be van-e már jegyezve a polgári házasságkötésük időpontja.
  5. Köszönjük mindenki anyagi segítségét, amellyel eddig támogatta a templom fűtését. A tél végéig várjuk a további adományokat, hogy közösen tudjuk biztosítani szeretett templomunk otthonosságát. Hálásan köszönjük minden Kedves Testvérünknek az elmúlt évben nyújtott anyagi, természetbeni támogatását és a templom takarításában, ünnepekre való felkészülésben való segítségnyújtást! Köszönjük, hogy sokan meghallották Jézus hívó szavát és segítettek Egyházközségünk ünnepségein, rendezvényein! A jó Isten adjon sok erőt, egészséget és további lelkesedést Egyházközségünk és családjaink építésében az új esztendőben is! Mindenkinek békés, boldog, Istentől áldott új esztendőt kívánunk!