2023.04.30. HÚSVÉT IV. VASÁRNAP

2023.05.01.

  1. Május hónap a Szűz Anya hónapja, ezért az esti szentmisék előtt, fél 6 órától Lorettói litániával köszöntjük Máriát, Isten Anyját. Kapcsolódjunk be minél többen! Május 1-jén, hétfőn, ünnepélyes módon kezdjük meg a litániák végzését.
  2. Május 4-én, csütörtökön, a litánia előtt papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk a SERRA Közösség vezetésével.
  3. Május 4-én 18 órakor a KÉSZ Nyíregyházi Csoportja rendezésében Nagy Péter a Pécsi Egyházmegyéből tart előadást A szellemi tér elfoglalása Európában címmel a Szent Imre Gimnázium dísztermében. Bővebb információ a hirdetőtáblán elhelyezett plakátról olvasható.
  4. Május 5-én, elsőpénteken egész napos szentségimádást tartunk templomunkban. A reggeli mise után helyezzük ki az Oltáriszentséget szentségimádásra, mely az esti misével zárul.
  5. Egyházmegyénk Katolikus Bált rendez Debrecenben, a Kölcsey Központba május 19-én. A bállal kapcsolatban részletes program található a hirdetőtáblán. A belépődíj résztvevőként 15.000 Ft.
  6. Emlékeztetjük a Kedves Testvéreket, hogy lehetőségük van, adójuk 1 + 1 %-át, a Magyar Katolikus Egyház, valamint Egyházközségünk alapítványa javára felajánlani. Alapítványunk adószáma megtalálható a hátsó perselynél. A felajánlásokat előre is köszönjük!