2023.06.25. Évközi XII. vasárnap

2023.06.25.

  1. Kapható a „Kenyérosztó antológia ” című kötet, amely Bosák Nándor ny. püspök atya gyémántmiséje alkalmából készült. A kötet megvásárolható a sekrestyében 2.000-. Ft-ért. Továbbá megvásárolható még az Örömhír évkönyv különszáma is, ennek ára 1.000-. Ft.
  2. Megjelent Egerben tanuló kispapjaink újságja, melyben Mokánszki Máté, egyházközségünk papnövendékének írása is olvasható.
  3. Mike Ervin újmiséje június 25-én, most vasárnap 18 órakor lesz itt a társszékesegyházban. Csapó Márton újmiséjét július 1-jén, szombaton 10 órakor tartja szintén itt a társszékesegyházban. Külön ajándék, hogy mindkét újmisés atya egyházközségünkhöz kötődik, ezért szép dolog közösen hálát adni értük és velük. A hálánk legszebb kifejezése, ha részt veszünk az első szentmiséjükön, így várunk mindenkit mindkét alkalomra!
  4. Július 2-án gyűjtjük a Péter-filléreket a Szentszék javára, amely adományokkal Ferenc pápa a szegényeket segíti.
  5. Továbbra is lehetőséget szeretnénk biztosítani a testvérek számára, hogy templomunk lecserélt tégláit emlékként megkaphassák. Aki 20.000 Ft, vagy afeletti összeggel segíti a társszékesegyház külső felújítását, egy régi téglát kap emlékbe.
  6. Gyónási lehetőség nyáron a hétköznapi szentmisék előtt negyed órával, vasárnapokon pedig a misék alatt van.