2023.12.31. SZENT CSALÁD VASÁRNAPJA

2023.12.31.

  1. Ma, Szent Család ünnepén, szilveszter napján az esti mise előtti vesperás elmarad. Az év végi hálaadást az esti mise után végezzük el.
  2. Holnap, január elsején, Szűz Mária Istenanyaságának ünnepén szintén vasárnapi miserendet tartunk. Ez a nap parancsolt ünnep, misén való részvétel kötelező! Vesperás ezen a napon sincs.
  3. Január 4-én, csütörtökön az esti szentmisében papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk. Előtte szentségimádást végzünk.
  4. Január 5-én, elsőpénteken templomunkban egész napos Szentségimádást tartunk. A szentmisék után elimádkozzuk a Jézus Szíve Litániát.
  5. Január 6-án, szombaton, URUNK MEGJELENÉSE, VÍZKERESZT ünnepe lesz, minden szentmise elején vízszentelést végzünk, hogy a kedves testvérek otthonaikba hazavihessék a megáldott vizet. A szentmisék reggel 7, 9 és este 18 órakor kezdődnek. Örökösföldön 18 órakor végzünk ünnepi szentmisét. Ezen a napon a hívek számára kötelező a szentmisén való részvétel. A házszentelésekre a sekrestyében és a plébánia irodájában lehet jelentkezni.

 Minden kedves Testvérünknek a jó Istentől áldott, békés, boldog, új esztendőt kívánunk!
BÍZZUK ÉLETÜNKET ÚJRA KRISZTUSRA!