2024.01.07. Urunk megkeresztelkedése

2024.01.07.

  1. Kérjük azokat a párokat, akik ebben az évben szeretnének templomunkban házasságot kötni, hogy minél előbb jelentkezzenek a plébánián – függetlenül attól, hogy be van-e már jegyezve a polgári házasságkötésük időpontja.
  2. A hittanórák a jövő héten megkezdődnek a plébánián. Kérjük a kedves szülőket és a hittanosokat is, hogy vegyék komolyan a hittanórára és a szentmisére való járást az új évben is!
  3. A csütörtöki felnőtteknek szóló bibliakör február 08-án folytatódik.
  4. Január 14-én, vasárnap a fél 11 órakor kezdődő szentmisében emlékezünk meg a  Don-kanyarban elesett hősi halottainkról.
  5. Az este 18 órakor kezdődő szentmisét a Bárdos Lajos kórust alapító Tarcai Zoltán karnagy úr lelki üdvéért ajánljuk fel.
  6. Az idei Ökumenikus Imahét január 21-től 28-ig tart. Mindegyik belvárosi templomban két alkalom lesz a hét folyamán, este 6 órától. Itt, a társszékesegyházban 26-án pénteken és 27-én szombaton lesznek imaalkalmak. Részletes program a hirdetőn olvasható.
  7. Az Ökumenikus Imahét miatt jan. 21-tól 27-ig, hétfőtől szombatig az esti szentmisék nem 6-kor, hanem délután 5 órakor fognak kezdődni itt a társszékesegyházban!
  8. Minden kedves Testvérünknek boldog, békességes, a jó Istentől áldott új esztendőt kívánunk!