2024.04.21. Húsvét IV. vasárnapja

2024.04.21.

  1. A következő vasárnap jó termésért fogunk imádkozni, búzaszentelés lesz.
  2. A Szent Imre Katolikus Óvoda április 22-én és 23-án tartja a 2024/25-ös tanévre a beiratkozását. Ajánljuk katolikus óvodánkat az ismeretségi körünkben! Bővebb tájékoztató a hirdető táblán olvasható.
  3. Taize imaestre várjuk az érdeklődőket április 24-én, szerdán este 7 órától.
  4. A Szent Janka Imakör búcsús szentmisékkel egybekötött lelki napokat tart Pócspetriben április 27-én és 28-án, amelyre szeretettel hívnak minden érdeklődőt. Az ünnepség apropója Szent II. János Pál pápa szentté avatásának 10. évfordulója, valamint Szent Janka Beretta Molla szentté avatásának 20. évfordulója. Bővebb tájékoztató a hirdető táblán olvasható.
  5. Közeledik május, amely a Szűz Anya hónapja, ezért az esti szentmisék előtt, fél 6-tól Loretói litániát imádkozunk. Kapcsolódjunk be minél többen a közös Mária köszöntésbe!
  6. Bibliakör május 9-én, csütörtökön lesz este 7 órától a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  7. Debrecenben május 10-én lesz az egyházmegyei bál. Püspök atya vár mindenkit az örömteli együttlétre. Bővebb információ a honlapon olvasható.
  8. A 120 éves templomunkról, a benne történt eseményekről, az itt szolgált papjainkról keresünk régi képeket, levelezőlapokat, képeslapokat. Ezeket szeretnénk lemásolni és augusztus 20-án, a templomszentelés évfordulóján kiállítani. Akinek van, kérjük, a plébánia irodájába legyen szíves bevinni.