2024.04.28. Húsvét V. vasárnapja

2024.05.02.

  1. Május 1-én, szerdán ünnepélyesen elkezdjük a májusi litániákat. A szűzanya hónapjában minden nap az esti szentmisék előtt, fél 6-tól Loretói litániát imádkozunk. Kapcsolódjunk be minél többen a közös Mária köszöntésbe!
  2. Máj. 2-án elsőcsütörtök: az esti litániában papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk.
  3. Május 03-án, elsőpénteken a reggeli mise után egész napos szentségimádás lesz templomunkban a megszokott módon. A szentmisék után Jézus Szíve litániát imádkozunk.
  4. Szeretetláng imatalálkozó lesz a templomunkban május 07-én, kedden 17 órától. Közös ima, Rózsafüzér, püspöki szentmise, előadás lesz a program. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
  5. Bibliakört tartunk május 9-én, csütörtökön este 7 órától a plébánián. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.
  6. Debrecenben május 10-én lesz az egyházmegyei bál. Püspök atya vár mindenkit az örömteli együttlétre. Bővebb információ a honlapon olvasható.
  7. Pünkösdhétfőn egyházközségi családi napot szervezünk plébániánkon. A program 9 órakor szentmisével kezdődik itt a templomban, utána a plébánia udvarán folytatódik. Jelentkezni ebédjegy megvásárlásával lehet, melynek ára 1000 Ft. Az ebédjegyet megvásárolni munkaidőben a plébánia irodájában, a sekrestyében és jövő vasárnaptól minden szentmise után itt a templomban lehet. Kávét és sört lehet majd vásárolni a helyszínen. Kérjük, hogy vizet/üdítőt és poharat mindenki hozzon magával. Minden korosztályt szeretettel várunk.