2023.04.16. ISTENI IRGALMASSÁG VASÁRNAPJA

2023.04.17.

  1. Április 18-án 17 órakor a KÉSZ Nyíregyházi Csoportja rendezésében Dr. Ivancsó István görögkatolikus parókus, teológiai tanár KOMLÓSKAI BALLADÁK című kötetének bemutatójára kerül sor a Szent Atanáz Görögkatolikus Hittudományi Főiskolán. A kötetet bemutatja Dr. Kühner Éva a Bessenyei Társaság elnöke, közreműködik: Pregitzer Fruzsina színművész és Nagy Csaba tárogatóművész.
  2. Április 26-án A „SERRA” imaközösség előadást szervez a plébánia dísztermében az esti mise után. Az előadás témája: Az Egyház a feltámadás tanúja címmel. Előadó: Heidelsperger István mátészalkai plébános. Mindenkit szeretettel várnak!
  3. Köszönjük mindenki hozzájárulását a tegnapi egyházközségi bál szervezéséhez, és köszönjük a tombola felajánlásokat. A befolyt összeggel a templom felújítását támogatjuk.
  4. Emlékeztetjük a Kedves Testvéreket, hogy lehetőségük van, adójuk 1 + 1 % – át, a Magyar Katolikus Egyház, valamint Egyházközségünk alapítványa javára felajánlani. Egyházunk technikai száma: 0 0 1 1. Az alapítványunk Nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya Alapítvány néven szerepel a tavalyi évtől, de az adószáma nem változott. Alapítványunk adószáma megtalálható a hátsó perselynél. A felajánlásokat előre is köszönjük!